Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© Stockfood

Spaghetti alla puttanesca

Reseptit

Spaghetti alla puttanesca on Napolista peräisin oleva italialainen ruoka. Sen ainesosia ovat yleensä passata-tomaattisose, oliivit, anjovikset ja tietenkin spagetti.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Puinen leikkuulauta

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. 4 l Stock Pot ja kansi

  4. 1 l kasari ja kansi

  5. 3 l kasari ja kansi

  6. 4 l Stock Pot Steamer

  7. 3 l sekoituskulho

Ainesosat:

  1. 0,5 l lihalientä

  2. Oliiviöljyä

  3. 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja ohueksi viipaloituna

  4. 4 anjovisfileetä silputtuna

  5. 8 kirsikkatomaattia halkaistuna

  6. 10 kivetöntä mustaa oliivia

  7. 20 g valutettuja kapriksia

  8. 600 g passata-tomaattisosetta

  9. 180 g spagettia

  10. Suolaa maun mukaan

  11. Pieni nippu tuoretta italialaista persiljaa silputtuna

  12. 100 g parmesaanijuustoa vasta raastettuna (valinnainen)

Valmistus:

  1. Kiehauta miedosti suolattu vesi 4 l kattilassa. Valmista sitten lihaliemi 1 l kasarissa pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

  2. Kuumenna sillä välin oliiviöljy 3 l kasarissa keskilämmöllä. Kun se on kuumaa, lisää valkosipuli ja sekoita noin 10–20 sekuntia tuoksuvaksi. Lisää anjovikset ja tomaatit ja sekoita 1 minuutti. Lisää sitten oliivit ja kaprikset, sekoita 20–30 sekuntia. Lisää passata, anna kiehua hiljalleen ja kypsennä 5 minuuttia. Lisää tilkka lihalientä kerrallaan, kun kastike kiehuu hiljalleen. Tämä viimeinen vaihe kestää noin 20 minuuttia.

  3. Kun suolavesi kiehuu, keitä spagetti al denteksi, ja valuta sitten spagetti 4 litran Stock Pot Steamerissä – se toimii mainiosti lävikkönä – ja laita puolet pastavedestä 3 l sekoituskulhoon.

  4. Lisää keitetty spagetti kastikkeeseen ja auta sitä tarvittaessa irtoamaan tilkalla pastavettä. Tarjoile lisäämällä hieman kastiketta päälle ja koristelemalla persiljalla.

Valinnainen tarjoiluehdotus: ripottele päälle vasta raastettua parmesaania.

Lataa tämä resepti täältä PDF-/ePub-muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår