Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Parmigiana

Reseptit

Parmigiana on italialainen ruokalaji, joka on peräisin Campanian ja Sisilian eteläosista. Sitä kutsutaan myös nimillä parmigiana di melanzane tai melanzane alla parmigiana, ja siinä on yleensä paistettua munakoisoa, juustoa ja tomaattikastiketta kerroksittain.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Puinen leikkuulauta

  2. 5-osainen veitsisarja

  3. 25 cm tarttumaton paistinpannu

  4. 4 l Stock Pot Steamer

  5. 1 l kasari ja kansi

Ainesosat:

  1. 700 g munakoisoa

  2. 20 g jauhoja

  3. 1 valkosipulinkynsi kuorittuna ja viipaloituna

  4. 250 g passata-tomaattisosetta

  5. 10 basilikanlehteä

  6. 250 g mozzarellajuustoa viipaloituna

  7. 80 g parmesaania hienoksi raastettuna

  8. Kasviöljyä munakoisojen paistamista varten

  9. 2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä

  10. Suolaa ja pippuria maun mukaan

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 200 °C:seen.

  2. Viipaloi munakoisot pitkittäin, suolaa ne ja anna levätä 30 minuuttia. Taputtele liika neste pois talouspyyhkeellä. Ripottele jauhoa niiden kummallekin puolelle ja paista kullanruskeiksi kasvisöljyssä tarttumattomassa iCook-paistinpannussa. Laita munakoisot iCook 4 l Stock Pot Steameriin ylimääräisen öljyn valuttamiseksi.

  3. Valmista sillä välin tomaattikastike. Kuumenna oliiviöljyä ja valkosipulia iCook 1 l kasarissa keskilämmöllä yksi minuutti. Lisää sitten passata ja basilikanlehdet, peitä kannella ja kypsennä 10–15 minuuttia alhaisella lämmöllä. Poista lämmöstä ja laita sivuun.

  4. Laita kaksi kauhallista valmista tomaattikastiketta vuoan pohjalle, laita päälle kerros paistettuja munakoisoja ja sitten kourallinen parmesaania, suolaa ja mozzarella. Jatka kerrosten tekemistä, kunnes munakoisot loppuvat. Viimeistele ylin kerros tomaattikastikkeella, suolalla, pippurilla ja raastetulla parmesaanilla. Laita uuniin 40 minuutiksi ja lisää sitten tuoretta parmesaania uudelleen, kun se on paistettu. Tarjoile ja nauti!

Lataa tämä resepti täältä PDF -/ ePub -muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår