Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Gazpacho

Reseptit

Gazpacho on herkullinen, virkistävä kylmä espanjalainen keitto, joka on peräisin Andalusiasta. Se tehdään raaoista tuoreista vihanneksista, ja sitä nautitaan etenkin kuumina kesäkuukausina.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. 2 l sekoituskulho

  3. 25 cm tarttumaton paistinpannu


Ainesosat:

  1. 1 kg päärynä- tai terttutomaatteja paloiteltuna neljään osaan

  2. 1 vihreä paprika karkeaksi silputtuna

  3. 1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna

  4. 200 ml oliiviöljyä

  5. 50 ml vaaleaa etikkaa

  6. suolaa ja pippuria

  7. Valinnainen: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein -jauhetta

  8. Valinnainen: ciabatta viipaloituna

  9. Valinnainen: kurkkua ja punaisia ja keltaisia paprikoita kuutioituina


Valmistus:

  1. Laita tomaatit, vihreä paprika ja valkosipuli tehosekoittimeen ja sekoita 5 minuuttia tai kunnes täysin käsitelty.

  2. Siivilöi gazpacho sekoituskulhoon siivilällä jäljellä olevien kiinteiden aineiden poistamiseksi.

  3. Kaada gazpacho takaisin tehosekoittimeen ja lisää öljy, etikka, suola ja haluttaessa NUTRIWAY All Plant Protein. Sekoita uudelleen.

  4. Mausta gazpacho maun mukaan ja ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoile ja nauti!


Valinnaiset lisukkeet

Paahda viipaloitu ciabatta tarttumattomallla paistinpannulla ja nauti gazpachon kanssa. Saat lisää väriä ja raikkautta koristelemalla gazpachon kuutioidulla kurkulla ja punaisella ja keltaisella paprikalla.

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer
© Amway

Juhlava punajuurikeitto kuivatuilla viikunoilla ja hasselpähkinöillä

Reseptit

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår