Gazpacho
Reseptit
Gazpacho on herkullinen, virkistävä kylmä espanjalainen keitto, joka on peräisin Andalusiasta. Se tehdään raaoista tuoreista vihanneksista, ja sitä nautitaan etenkin kuumina kesäkuukausina.
Gazpacho on herkullinen, virkistävä kylmä espanjalainen keitto, joka on peräisin Andalusiasta. Se tehdään raaoista tuoreista vihanneksista, ja sitä nautitaan etenkin kuumina kesäkuukausina.
Käytetyt iCook-tuotteet:
5-osainen veitsisarja
2 l sekoituskulho
25 cm tarttumaton paistinpannu
Ainesosat:
1 kg päärynä- tai terttutomaatteja paloiteltuna neljään osaan
1 vihreä paprika karkeaksi silputtuna
1 pieni valkosipulinkynsi murskattuna
200 ml oliiviöljyä
50 ml vaaleaa etikkaa
suolaa ja pippuria
Valinnainen: 10 g NUTRIWAY All Plant Protein -jauhetta
Valinnainen: ciabatta viipaloituna
Valinnainen: kurkkua ja punaisia ja keltaisia paprikoita kuutioituina
Valmistus:
Laita tomaatit, vihreä paprika ja valkosipuli tehosekoittimeen ja sekoita 5 minuuttia tai kunnes täysin käsitelty.
Siivilöi gazpacho sekoituskulhoon siivilällä jäljellä olevien kiinteiden aineiden poistamiseksi.
Kaada gazpacho takaisin tehosekoittimeen ja lisää öljy, etikka, suola ja haluttaessa NUTRIWAY All Plant Protein. Sekoita uudelleen.
Mausta gazpacho maun mukaan ja ohenna tarvittaessa tilkalla vettä. Tarjoile ja nauti!
Valinnaiset lisukkeet
Paahda viipaloitu ciabatta tarttumattomallla paistinpannulla ja nauti gazpachon kanssa. Saat lisää väriä ja raikkautta koristelemalla gazpachon kuutioidulla kurkulla ja punaisella ja keltaisella paprikalla.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.