Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

Gå till varukorg
ABO:ER I FOKUS
© StockFood

Mangosorbetti mintulla

Reseptit

Tätä sorbettia otetaan lisää. Se on virkistävä, helppo valmistaa ja täydellinen lämpimään säähän.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. 5-osainen veitsisarja

  2. 1 l kasari

  3. 2 l sekoituskulho


Ainesosat:

  1. 100 g sokeria

  2. 100 ml vettä

  3. 3 kypsää mangoa kuori irrotettuna ja kuutioituna

  4. 1 limetin menu

  5. Pieni kourallinen mintunlehtiä koristeeksi


Valmistus:

  1. Kaada vesi ja sokeri kasariin ja aseta korkealle lämmölle. Sekoita ja kiehauta. Laske lämpöä ja hauduta 2–3 minuuttia tai kunnes sokeri on liuennut. Aseta sivuun ja anna jäähtyä kokonaan.

  2. Laita mangot, kylmä sokerisiirappi ja limettimehu tehosekoittimeen ja soseuta hienoksi.

  3. Kaada mangoseos sekoituskulhoon ja laita pakastimeen noin 4 tunniksi. Sekoita voimakkaasti 30 minuutin välein.

  4. Kauho ja asettele kulhoihin. Koristele mintulla ja nauti!

Lataa tämä resepti täältä PDF- / ePub- muodossa

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår