Granolapatukat
Reseptit
Pähkinäiset ja täyttävät granolapatukat ovat täydellinen energiaa antava välipala, kun olet liikkeellä, tai kesäeväsretkillä.
Pähkinäiset ja täyttävät granolapatukat ovat täydellinen energiaa antava välipala, kun olet liikkeellä, tai kesäeväsretkillä.
Käytetyt iCook-tuotteet:
Tarttumaton pannu (25 cm)
Sekoituskulhosarja
2 l kasari
Ainesosat:
160 g pekaanipähkinöitä pilkottuina
130 g kaurahiutaleita
80 g voita
175 g hunajaa
1 tl kanelia
50 g maissihiutaleita
30 g riisimuroja
100 g rusinoita tai sultanarusinoita
Valmistus:
Paahda pekaanipähkinöitä tarttumattomassa pannussa, kunnes ne tuoksuvat, ja laita ne suureen sekoituskulhoon. Paahda kaurahiutaleita samassa pannussa 1–2 minuuttia. Siirrä ne sekoituskulhoon pekaanipähkinöiden kanssa.
Kuumenna voi, hunaja ja kaneli 2 litran kasarissa miedolla lämmöllä, kunnes voi sulaa. Yhdistä sekoittamalla ja siirrä seos kulhoon pekaanipähkinöiden ja kaurahiutaleiden kanssa. Lisää maissihiutaleet, riisimurot ja rusinat tai sultanarusinat. Yhdistä seos käyttämällä puulusikkaa.
Siirrä seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paina sitä kevyesti suorakulmion muotoon.
Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpötilassa, kunnes se on kiinteää, ja leikkaa se sitten patukoiksi.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.