Sienimargheritapizza
Reseptit
Vaikka tämä sienipizzareseti on yksi suosikeistamme, voit korvata minkä tahansa ainesosan omilla suosikkipizzatäytteilläsi. Mikä parasta, tämän pizzan valmistamiseen tarvitaan vain iCook Non-Stick -pannu!
Vaikka tämä sienipizzareseti on yksi suosikeistamme, voit korvata minkä tahansa ainesosan omilla suosikkipizzatäytteilläsi. Mikä parasta, tämän pizzan valmistamiseen tarvitaan vain iCook Non-Stick -pannu!
Käytetyt iCook-tuotteet:
1 l sekoituskulho
3 l sekoituskulho
Puinen leikkuulauta
5-osainen veitsisarja
Tarttumaton paistinpannu ja kansi, 28 cm
Ainesosat
1 tl kuivahiivaa
250 g jauhoja
½ tl hienoa sokeria
½ tl hienoa merisuolaa
1 rkl oliiviöljyä
180 ml haaleaa vettä
150 g juustoraastetta
150 g tuoretta mozzarellaa karkeaksi revittynä
150 g passata-tomaattisosetta
150 g sieniä viipaloituina
250 g kirsikkatomaatteja neljäsosiin leikattuina
2 tuoreen basikikan oksaa karkeaksi revittynä
5–10 ml oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Paksua balsamietikkaa maun mukaan
Valmistus:
Sekoita hiiva, sokeri, öljy ja vesi pienessä sekoituskulhossa. Aseta sivuun lämpimään paikkaan noin kahdeksi minuutiksi.
Siivilöi jauho ja suola suureen sekoituskulhoon ja tee keskelle kuoppa. Lisää hiivaseos ja sekoita yhteen. Peitä pannun omalla kannella ja anna levätä lämpimässä paikassa 30–45 minuuttia tai kunnes taikinan koko on kaksinkertaistunut.
Aseta sitten taikina jauhoiselle pinnalle. Poista ilma vaivaamalla ja levitä taikina sitten.
Sivele oliiviöljyä tarttumattomalle pannulle. Jos käytät iCook Non-Stick -pannua, et tarvitse öljyä. Aseta levitetty taikina pannulle ja leikkaa ylimääräinen taikina pois silikonikaapimella.
Paista taikinaa keskilämmöllä viisi minuuttia, kunnes alapuoli alkaa muuttua kullanruskeaksi. Käännä se sitten ympäri ja paista vielä viisi minuuttia, kunnes se on läpeensä kypsää.
Levitä pizzalle passata ja sitten juustoraaste ja sienet. Ripottele päälle suolaa ja pippuria, peitä pannu kannella ja paista vielä 3–4 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Irrota pizza silikoni- tai puulastalla ja laita se leikkuulaudalle. Levitä päälle revityt mozzarellan palat, tomaatit ja basilikan lehdet. Kaada balsamietikkaa päälle.
Vinkkejä:
Kerro pizzataikinaresepti kahdella, niin voit säilyttää puolet valmiista taikinasta toista kertaa varten. Kääri se kelmuun ja säilytä pakastimessa, kunnes haluat käyttää sitä. Jos aika on vähissä, voit korvata tuoreen taikinan kaupasta ostetulla pizzataikinalla. Jos pizzaa jää yli, voit lämmittää sen helposti uudelleen pannulla matalalla–keskilämmöllä. Jos haluat pizzataikinasta rapeaa, voit paistaa sen uunissa 200 °C:ssa. iCook Non-Stick -pannua käytettäessä sitä ei tarvitse siirtää erilliseen paistoastiaan.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.