Kuohkeat ohukaiset mascarponella ja mustikoilla
Reseptit
Lapset ja aikuiset pitävät kovasti näistä ohukaisista! Resepti on varma hitti, kun lisäät täyteläistä mascarponea, johon on sekoitettu sitruunaa ja kardemummaa.
Lapset ja aikuiset pitävät kovasti näistä ohukaisista! Resepti on varma hitti, kun lisäät täyteläistä mascarponea, johon on sekoitettu sitruunaa ja kardemummaa.
Käytetyt iCook-tuotteet:
1 l sekoituskulho
2 l sekoituskulho
3 l sekoituskulho
Nonstick Fry Pan, 24 cm
Ainesosat:
150 g mascarponea tai kreikkalaista jogurttia
1/ 2 tl jauhettua kardemummaa
1 tl sitruunamehua
Valinnainen: Nutriway All Plant Protein
175 g valkoista spelttijauhoa
1 rkl leivinjauhetta
70 g hienoa sokeria
1 kananmuna
250 ml maitoa
2 tl vaniljauutetta
30 g sulatettua voita
Ripaus suolaa
200 g mustikoita
Juoksevaa hunajaa
Valmistus:
Sekoita pienimmässä sekoituskulhossa mascarpone tai kreikkalainen jogurtti ja 15 grammaa hienoa sokeria täyteläiseksi. Sekoita mukaan sitruunamehu, jauhettu kardemumma ja valinnainen Nutriway All Plant Protein. Laita sivuun.
Sekoita suuressa sekoituskulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja loput sokerista hyvin.
Lisää keskikokoiseen sekoituskulhoon muna, maito, vaniljauute ja sulatettu jäähtynyt voi ja vatkaa yhteen.
Tee lusikan alapuolella kuoppa jauhoseoksen keskelle. Kaada nestemäinen seos kuoppaan ja vatkaa, kunnes siitä tulee tasainen taikina.
Sulata pieni nokare voita pannussa keskilämmöllä. Jos käytät iCook Non-Stick Pan -pannua, et tarvitse voita, mutta voit käyttää sitä antamaan ohukaisille lisää makua ja rapean kultaisen pinnan.
Kaada pannulle pieniä määriä taikina. Voit paistaa 2–3 ohukaista kerralla. Paista noin kaksi minuuttia tai kullanruskeaksi, käännä sitten silikoni- tai puulastalla ja toista.
Tarjoile ohukaiset mascarponekreeminokareen, mustikoiden ja päälle valutetun luonnonhunajan kanssa.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.
Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.