Varukorg (0) 0 Varukorg

Din varukorg värkar tom!

Tack! Dina inköpslista har lagts till i varukorgen

ABO:ER I FOKUS
© Stockfood

Kotitekoinen mantelivoi

Reseptit

Käytä tätä ravitsevaa levitettä voileivillä, kaurapuuron kanssa, kun teet keittoja, dippejä ja kastikkeita tai rikastamaan jälkiruokia kauniilla koostumuksella ja maulla.

Käytetyt iCook-tuotteet:

  1. Tarttumaton paistinpannu ja kansi, 28 cm

Ainesosat:

  1. 300 g manteleita (tai muita pähkinöitä, joista pidät)

  2. 1 rkl manteliöljyä tai viinirypäleen siemenöljyä

  3. Valinnaiset mausteet: kaneli, kardemumma, vanilja, kookossokeri, raakakaakao jne.

Valmistaminen:

  1. Levitä mantelit yhteen kerrokseen kuivalle pannulle ja paahda niitä keskilämmöllä sekoittaen usein, kunnes ne ovat tuoksuvia ja kullanruskeita. Anna niiden jäähtyä hieman.

  2. Laita mantelit tehosekoittimeen ja sekoita niitä 1 minuutti, kunnes niistä tulee karkeaa mantelijauhoa. Kaavi tehosekoittimen sivut ja anna sen jäähtyä 10 minuuttia.

  3. Sekoita manteleita vielä 1 minuutti hienoksi mantelijauhoksi. Kaavi ja anna jäähtyä 10 minuuttia.

  4. Toista sekoitusta, kaapimista ja jäähdytystä vielä 3–5 kertaa, kunnes sinulla on täyteläistä mantelitahnaa. Lisää öljy, kun etenet.

  5. Lisää haluamasi mausteet ja sekoita vielä kerran tasaisen jakautumisen varmistamiseksi.

Lataa tämä resepti täältä PDF - tai ePub -muodossa

Aiheeseen liittyvää

Tutustu iCook-resepteihin

Mer

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Cookies är filer som lagras i din webbläsare och används av de flesta webbplatser för att anpassa din webbupplevelse.

Genom att fortsätta att använda vår webbplats utan att ändra inställningarna, samtycker du till vår användning av cookies.

Jag förstår